Dr. Michael Laitman

Az első találkozás a Fénnyel

Kérdés:

Letudja –e írni az első spirituális élményét, az első találkozását a Felső Fénnyel? Ez milyen érzés?

Válaszom:

Az első spirituális élmény az közös mindenki számára, mert általánosságban az emberek ugyanazokon az állapotokon mennek keresztül. Amikor az ember először fogja fel a Fényt, először érzi, hogy az egész világ szeretettel van feltöltve, olyan mint egy meleg érzés korlátozás nélkül. Ez egy meleg és kedves érzés, és az egész világot így fogjuk fel. Az ember látja a szokásos világot maga körül és érzi, hogy a levegő sűrűbb lett, melegebb és enyhébb. Ez egy érzés, amit gyengéden és enyhén kezelünk.

Ilyen az első spirituális érzés, ami az emberhez jön. A szabály az, hogy az ember elfeledkezik róla. Ez észrevétlenül jelenik meg, hogy adjon az embernek némi bizonyságot és támogatást, hogy az észlelés új edényét (Kelim)építsük fel az emberen belül, megtéve a lehetséges előrehaladást.

Ezután az első spirituális élmény után, amelyet az ember felülről kap, az embernek komoly erőfeszítést kell tennie, hogy függetlenül is elérje  ugyanazt az érzést. Később, olyan érzések következnek, amelyek milliárdszor erősebbek, ő uralkodni fog felettük, megérti őket és dolgozik ezekkel az érzésekkel.

Az összes ilyen benyomást, kezdve az egészen elsővel, egy személy a szívbeli pont kifejlesztésével érzi. Ez a percepció spirituális edényén belül van és nem a fiziológiai és pszichológiai fenoménen belül.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,128 seconds.