Dr. Michael Laitman

Bevezetlek egy titokba

Kérdés:

Mindenek felett mondjuk és tesszük, hogy mi a cél elérésének titka? Ennek egynek kell lennie, mivel az embereknek csak kis százaléka, akik eljönnek a Kabbala tudományához, és el is érik azt..

Válaszom:

Elárulok egy titkot: Ha az ember nem hagyja el az utat, akkor nem számít, mi történik vele az út mentén, eléri a célt. Nincs más formája a sikernek.

Az ember nagyon nehéz állapotokon megy keresztül. Néha hátranéz, és nem hiszi, hogy ezek a dolgok megtörténtek vele. De nem számít, hogy mi történik minden percben, csak egy célt szabad látnia maga előtt, ez a siker kulcsa. Ezen kívül semmi más nem fontos.

Ezért az embereknek csak egy dolgot tudok kívánni: Makacsság a cél elérésében! Semmi más nem segít, sem semmi speciális tudás, vagy új szenzitivitás, sem kemény erőfeszítés, tudás, vagy akár barátok, akik melletted vannak. Csak meg kell ragadnod a célt a fogaddal, mint egy bulldog, és nem szabad elengedned, bármi történik.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,639 seconds.