Dr. Michael Laitman

Átmenet egy új világ felé

A hírekben ( TheMarker.com) ez áll:

Egy új fázisába lépünk a fejlődésnek, amiről abszolút semmit sem tudunk. Az egyetlen dolog, amit tudunk, hogy az átmenet a legproblémásabb állapot, és óriási veszteségekkel és szenvedéssel járhat, még akkor is, ha valójában egy jobb jövőhöz vezet el minket. Tehát, hogyan haladunk át ezen a fázison?

Válaszom:

Az emberek elkezdenek helyesen gondolkozni. Valóban, mi egy egoista megszerzésen alapuló világból egy altruista adományozáson alapuló világgá alakulunk át. A felismerés felé tartunk, hogy erre az újféle világra van szükségünk és vagy a végtelen szenvedés útján jutunk el oda, vagy azon keresztül, hogy megértjük a természet tervét. Az előző, a szenvedés útja volt, amit elkezdtünk.

A történések okait elmagyarázva az embereknek, felgyorsíthatjuk a felismerését annak, hogy szükség van arra, hogy megváltoztassuk önmagunkat, a társadalmat, és hogy megváltoztassuk a hozzáállásunkat a világ felé. Viszont annak a puszta megértése, hogy az ego gonosz és hogy azt altruizmusra, szeretetre és adományozásra kell változtatnunk nem elegendő ahhoz, hogy folytassuk az életet itt a földön. Az erőre van szükségünk, hogy megváltoztasson minket és ez nem létezik a mi világunkban.

Ezen a ponton elkezdjük felfogni, hogy  miért kaptuk meg a Kabbala tudományát a természetünk korrigálásának módszerével egy ilyen szokatlan módon. Elkezdjük felismerni, hogy az igazi belső változás és a túlélés miért lehetetlen ezen módszer nélkül. Minden múltbéli kísérlet a változás felé a vallások és változatos hitrendszerek megjelenéséhez vezetett. És az eredmény nyilvánvaló: a gonosz itt maradt és fejlődik mellettük is.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,610 seconds.