Dr. Michael Laitman

Kiért imádkozunk?

Kérdés:

Kinek kérjem a Fényt, amelyik újraformál? Ez a korrigált barátaimnak szól, vagy a saját számomra?

Válaszom:

Egy ember kívánsága belső szükségletéből jön, a vágyából.  A vágy a társadalom számára kell. Valóban, ha arról beszélünk, hogy elérjük  a spiritualitást, nincs semmilyen elszámolás senkivel.

Nincs semmi olyan dolog, ahol Én a spirituális világban létezem.  Az Én a lelkek kollektívája, ahová én is tartozom.  Szóval az élet miért kéri az erőt? Az élet ereje az az egyesített lélek közös testéért van. Tehát az erőt azért kell követelni, hogy ennek a testnek adjuk.  Az egész élete úgy van meghatározva, hogy mennyit ad a közös rendszernek.

Ezért, még ha az ember imája motivált is az erő megszerzésének akarása által, ez az imánk  azért van, hogy legyen erőnk az adakozáshoz a lélek közös teste számára. Attól függetlenül, hogy mindenki számára kérünk valamit vagy csak magunk számára, ez ugyanaz az ima.

Ha azt mondjuk, hogy ez  „ egy ember imája”, és „sok imája”, ez akkor is egy korrigálatlan ima. Nincs más ima csak  „ sok ember imája”, ami az ima a társadalomért. Mindazonáltal, ha az ember nincs egy teljesen korrigált állapotban, akkor részben magát kérdezi, részben a társadalmat. Ennek megfelelően, újra lesz formálva és korrigálva a céljában, kezdi érezni, hol jobb, hol rosszabb. Ily módon ő a korrekt imához lesz vezetve.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,615 seconds.