Dr. Michael Laitman

Mágikus látcső

A hozzám intézett kérdés:

Hogyan birkózik  meg annak a megértésével, ami A Zohar-ban van leírva? Megosztaná a titkot??

A válaszom:

Inkább látom, mint értem. Egyszerűen látom. Feltételezzük, hogy ön, meg én egymás mellett állunk. nekem van egy távcsövem, miközben önnek nincs, és előfordulhat, hogy önnek még a látása sem jó. Ön megkérdezi tőlem, „Mi van itt? Mi van ott?” Én a szememen át látok, és ha ez nem elég, belenézek a látcsőbe, a teleszkópba, vagy mikroszkópba.

Más szavakkal, van egy jelentése a látásomnak, és elmondom önnek, amit látok. Közben ön, nem látja ezt. Ez olyasmi, ami teljesen új önnek, – valami furcsa, idegen – amely talán van, vagy talán nem is létezik. Ez teljesen tisztázatlan, zavaros, és szokatlan.

Ezért önnek meg kell szereznie ezeket az eszközöket: távcső, teleszkóp, és mikroszkóp. A beszerzés érdekében szükség van a Felső Fényre. Ezek az eszközök alkotják az ernyőt, amely segít meglátni önnek, egy új, Felső Világot. Csupán a Felső Fény buzdítására van szükségünk. Ennek a leghatékonyabb tartalma a közös tanulás egy csoportban, miközben használjuk a Kabbalista forrásokat.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,155 seconds.