Dr. Michael Laitman

Igazoljuk a Teremtőt

Kérdés:

Mit jelent az, hogy igazoljuk a Teremtőt? Hogyan manifestálódik ez a személyen belül?

Válaszom:

Az ember úgy igazolja a Teremtőt, az egész teremtést, a fejlődés teljes folyamatát, és a Felső Kormányzóságot, hogy az ember átmegy mind a 125 fokozaton, amivel a Teremtő elrejti magát. Ha az ember az elrejtést magára érti, eltörli a Teremtő elrejtését, és látja, hogy az elrejtés a saját javára volt, azért, hogy felépítse saját képernyőjét. Az elrejtés feletti munka erényeként, az ember kinyilvánítást kér, megértést, érzékelést és tudást.  Tehát az állati szintről az emberi szintre emelkedik. Az ember úgy elrejti magát,  hogy a Teremtőnek nem kell elrejtenie magát. Írva van, „ Miután Mózes megmutatta az arcát, kiérdemelte a Teremtő arcának megnyilatkozását.”

A Teremtőt csak a Visszavert Fényben lehet látni.  Ha elrejted azt az akaratodat, hogy élvezetet kapj, egy korlátozást hajtasz végre rajta, tehát megalkotod a Visszavert Fényt. Akkor a Visszavert Fényben feltárod a a Direkt Fényt.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,115 seconds.