Dr. Michael Laitman

Mindenki fel tud emelkedni a legfelső szintre

Bár mindannyian a saját lelkünk speciális gyökeréből születtünk, különböző szinteken, különböző vágyakkal, mégis minden személy képes befogadni mások vágyait, abból a tényből kifolyólag, hogy a lelkek tartalmazzák egymást.

Ezen túlmenően, írva van, hogy mindenki fel tud emelkedni Mózes szintjére. Azonban, hogy lehetséges ez, ha én, a lélek egy alacsonyabb gyökeréből származom? Minden a személytől függ! Még ha valaki, nem a lélek legmagasabb gyökeréből származik, képes egyesülni magasabb vágyakkal, korrigálni azokat, és a magasabb szintekre emelkedni ez által.  Ezt hívjuk úgy, hogy a Teremtő küldött a személynek egy szamár hajcsárt (szamár – Hamor, az „anyag” szóból, ami:  Homer) ami maga a lélek, és ami segít egyesülni magasabb vágyakkal, valamint korrigálja azokat. Akkor mindenki fel tud emelkedni a pátriárkák szintjére:  Abraham,  Isaac, és Jacob, a legnagyszerűbb lelkek, valamint Mózes szintje, aki a legnagyszerűbb a próféták között.

Ezért amikor a személy megszületik (saját magát életre hívja!) a spirituális világban, képes megkapni a többiek vágyait, amelynek a felhasználása által olyanná válhat, mint a legemelkedettebb lelkek. Ebben a vonatkozásban a lelkek nem zavarják egymást. Mindannyian képesek azonos felemelkedésre, maximális szintű korrekcióra, és a komplett NRNHY Fényre.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,637 seconds.