Dr. Michael Laitman

A Felső Fény mindent ki fog javítani

Nem felejthetjük el a Felső Fény hatását magunkon. Ez a legfontosabb összetevő, amit mi folyamatosan elfelejtünk. Amikor a Fény dolgozik rajtunk, ad egy bizonyos érzetet, a másik oldalról, az adakozás természetéről, és akkor egy kicsiny szikra elkezd bennünk növekedni.

Mi teljesen elmerülünk az egoizmusunkban, de ez a kicsiny szikrája az adakozásnak, és a szívben lévő pont, nekünk lett adományozva. Ha tanulmányozzuk a  Kabbala könyveket és dolgozunk a barátokkal ami által megpróbáljuk őket magunkhoz kapcsolni, amin keresztül magunkra húzzuk a Körülölelő Fényt, ami visszavezet minket a forráshoz.
A szívben lévő pont kiterjed, és növekszik, és ezzel a hozzáadott kiterjedéssel elkezdhetjük érzékelni, mi az adakozás, és hogy ez szemben áll a kapni akarással, az egoisztikus minőségeinkkel. Ezen a módon, tanulmányozzuk az egyik ellentétet, a másik után, lehetőséget biztosítva ezeknek a minőségeknek az ellenőrzésére, mint a plusz és a mínusz ellentéte.

Ez hasonló ahhoz, ahogy a fizika vagy a kémia kiértékelései működnek, az ellentétek összehasonlítása által, különben lehetetlen lenne bármit megkülönböztetni.. Muszáj a fénynek, az árnyékkal ellentétben lenni, és csak ekkor kezdhetünk megérteni valamit.

Ezért ülünk le, és tanulunk. Még ha semmit sem értünk, fokozatosan, a csoporthoz való tartozásunk által, és a közel az eredeti  kabbalista forrásokhoz, magunkra vonjuk a Körülölelő Fényt.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,135 seconds.