Dr. Michael Laitman

Mitől függ, a világ jövője?

Az emberek elkezdték felismerni, a tömeg média destruktív, potenciális befolyását a környezetre. A tömeg média , főként pénzért, pénzügyi befolyásért, vagy az emberiség jövőjére vonatkozó terveinkért, mindent meghatároz. A mostani, és az eljövendő generációk, nagymértékben függenek a környezet befolyásától, ami az egész életünkre hatással van. Reménykedjünk, hogy az emberiség felismeri ezt, és először behatárolja a ma szétfolyó negatív befolyásokat, és akkor ez megfelelően át lesz rendezve. A Kabbala feladata, segíteni az emberiségnek ezt felgyorsítani.

A világ fokozatosan fejleszti az, önmagára vonatkozó kritikus kilátásait, és az összes, körülöttünk kiépített globális rendszert, és ezek abszolút visszahatnak mindenkire, az élet valamennyi területén. Kiváltképpen, mert ez a globális rendszer univerzálissá, és befolyásossá vált, sok problémát felvetve ezzel. Az emberiségnek komolyan kell vennie ezt.

Soha többé nem szabad hagyni senkit hagyni, hogy azt tegye, amit a tömeg médiában kér tőle. A tömeg média ereje, bölcs emberek, kabbalisták kezébe kell, hogy kerüljön. A tömeg médiát nem szabad diktátori módszerekkel irányítani. Az emberi fejlődést, minden behatárolás, és ellenállás. Így itt van az ellentétes tendencia, ami által, valahogy meg kell szorítani a tömeg médiát. Ha nem tesszük, akkor a szenvedés szükségességéből fogunk tanulni.

Van egy állandó harc, a bal és a jobb vonal között, hogy ezek közül, melyik a kitartóbb, hogy melyik a jobb, mint a másik. De egyik sem jobb, vagy helyesebb. Kell lennie egy középső vonalnak, ami nem egyszerűen az előző kettő egyesítése, hanem sokkal inkább a föléjük növekedő harmadik. Ez nem az összevegyítésük vagy megegyezésük, ez nem olyan mint egy centrista politikai párt, ez felett van balnak és jobbnak.

Még inkább, ez a középső vonal, egy altruista megközelítés, az adakozásban, és fölé emelkedik minden egoisztikus megközelítésnek. Ahogy a megközelítés képes lesz egyesíteni mindent, és békét fog teremteni.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.