Dr. Michael Laitman

Átkelni a Machsomon

Kérdés:

Mit jelent “Átkelni a Machsomon”?

Válasz:

Átkelni a Machsomon (a határvonal, amely elválaszt minket a spiritualitástól) a valóság belső érzékelését jelenti. A „szívben lévő pont” felemelkedik és összegyűjti a minimális „értéket” (10 Sefirot). Ezekben a Sefirotokban, elkezdem érzékelni és érezni az új realitást. Érzem, hogy a Fény belép és működik bennem, és különböző jelenségeket okoz. Ez minimális változásokkal kezdődik az érzékelésben és a megértésben, azonban képes vagyok látni, mi jelenik meg, ott „belül” A világunkkal kapcsolatban elkezdem látni, hogy az egy spirituális világ háttere csak.

Az ilyen kettős létezés, nem ellentétes. Ellenkezőleg, ez biztosítja a számomra, hogy érezzem, és megértsem, a kapcsolatot a két világ, a lomb és a gyökér között. A szívben lévő pontomon belül, különböző cselekedeteket érzek, nem lényeges mennyire kicsik ezek. Változatlanul nem értem, mit jelent, amikor a Fény, belép, és működik, azonban érzem, valami megérkezett, és ismételten távozik. Még nem értem pontosan mi történik, csak úgy, mint egy újszülött, aki érzi, de nem tudja, mi történik.

Tegyük fel, hogy a Fény bekapcsol és kikapcsol. Az újszülött nem tudja, hogy ezt világosnak, és sötétnek hívják, csak a jelenséget érzékeli. Számomra, a Fény belép, és működik, egy, a Felső valósághoz tartozó jelenséget okoz, (ahogy a Fény belép) és a mi világunk, egy egyszerű lenyomat (ahogy a Fény működik). A továbbiakban egyre jobban és jobban elkezdem orientálni magam, az azonos képességek fejlesztésére irányuló képességem szintjére.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.