Dr. Michael Laitman

Az alagutat két oldalról ásva.

Rabash cikke  “Ki ő, aki imát hoz létre?”: Az ember azt kell, hogy mondja: “Ha nem én,  akkor ki segít nekem, ha nem most, akkor mikor? Ezért tilos lelassulni akár egy percre, és nem várhatunk egy megfelelőbb időpontra, hogy el kezdjük magunkat a spirituális munkával elfoglalni.

Ez azt jelenti, hogy nekünk mindig készen kell lenni arra, hogy a Teremtőhöz forduljunk  egy kéréssel, és hogy állandóan megvilágosítsuk és finomítsuk őt, amíg választ nem kapunk.

De egy ilyen akció után, az embernek azt kell hinnie, hogy nem az ember az aki hív, hanem ellenkezőleg a Teremtő szólítja őt. És közelségük oka a Teremtőtől jön és nem az embertől. …Szóval az ima előtt az embernek először meg kell köszönnie a Teremtőnek, hogy szólította Őt, azért hogy közelebb vigye magához.

Ily módon mi magunkat közvetlenül a vonal mentén találjuk, ahol a Fény szétoszlik nekünk minden állapotában. És ha emlékezem, megértem, érzem és megtartom a gondolatokat, ahol is a spirituális ébredés a Teremtőtől jön, ez azt jelenti, hogy nekem már van egy kezdeti kapcsolatom. A Teremtőtől jövő kezdeti ébredés segítségével hívhatom vissza a Teremtőt a saját kívánságommal.

Köszönet az ébresztésért a Felső Erőnek, amit elküldött nekem, ami az első kontaktust jelenti Vele, kiválasztva a helyes irányokat a Teremtőhöz, minden irányból, teles 360 fokban. A választás az irányokból ez az első akció, amit képesek vagyunk véghez vinni.

Ez hasonló a példabeszédhez a király fiáról, aki kiásott egy alagutat az apja háza alatt, hogy vigyen egy font aranyat az apjától. És ez az alagút két oldalról jött, kívülről és belülről, mert  a király is ásta az alagutat, hogy gyorsítsa a folyamatot.

Más szóval,  a Teremtő először felébreszt minket, és azután az ima belülről jön. Mindazonáltal ez az ima nem egy egyszerű kívánság lesz; egy igazi vágy tárul fel bennünk, és válaszul erre a vágyra, Felülről megkapjuk az adakozás erejét.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,144 seconds.