Dr. Michael Laitman

Bizonyítsuk be hogy ön egy hős!

A Mega Kabbala Kongresszus után sok panasz érkezett, hogy nehézségek, és a szív megkeményedése jelenik meg. Ez a Fáraó, a mi egónk, ébredése bennünk. Ha mi most használjuk azt az erőt, amit megkaptunk a kongresszuson, a ránk telepedő nehézségek korrekciójára, akkor ez előnyős lehet a számunkra.

Kapcsolódnunk kell a teljes valósághoz, mint egységhez. Mind az emelkedés, mind a süllyedés ugyanannak az útnak a részei. Lehetetlen előrejutni ennélkül a két, egymás cselekvő módon követő erő nélkül. Az izgatottság állapota még nem előrehaladás. Ez még nem egy előrefelé megtett lépés, csak egy erőt szereztünk meg felülről. Ezek után, meg kell valósítanunk ezt, itt „lent”, a mi világunkban.

Ha megszerezzük ezt az erőt, és nem akarjuk realizálni, hasonlítunk egy eldugult vezetékhez, amely belül van nyomás, de képtelen továbbítani azt. A következő alkalommal nem kapunk semmit!  Kényszer alá kerülünk, hogy hagyjuk el az utat, és valaki más lesz kiválasztva erre a misszióra Felülről.

Meg kell értenünk, hogy megszereztünk egy erőt, de ettől még az nem képes önmagát realizálni. Ez a mi feladatunk, folyamatosan dolgozni vele, önmagunk által. Ha nem realizálódik bármi, amit kapunk felülről, nem kapunk semmilyen egyéb erőt, és egyre passzívabbá válunk.

Ellenkezőleg, bárki, aki most kívánja gyorsan invesztálni a megszerzett erőket a Kabbala terjesztésébe, azt fogja érezni, hogy egyre többet kap felülről. Ki kell nyitnunk a csövet, hagyni az energiát szabadon keresztül áramlani!

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.