Dr. Michael Laitman

A pecsét felülről

Kérdés:

Mi az a középső vonal? Egy ernyő?

Válasz:

A középső vonal, a helyes kombinációja, a vágyak megkapásának (Kelim) és az adakozás erejének. Először előkészítjük ezeket a vágyakat, és csak akkor kérjük Fentről, az erőt a szűrő-re, specifikusan ezekre a vágyakra.  Amikor megkapom ezt az erőt, szert teszek egy spirituális edényre is (Kli) amelyet középső vonalnak neveznek, ahol képes vagyok az adakozás cselekedetére.

A középső vonal felemelése előtt, tisztázom, mi a bal és a jobb vonal jelentése, mit jelent a Fényt behúzása felülről, és milyen módon állít meg engem teljesen a megszorításon át.  Biztosnak kell lennem abban, hogy mit jelent a Fény visszaverése alulról, felfele, milyen fokozatát tudom a vágyaimnak megjeleníteni, a Visszavert Fény létrehozása érdekében, amiben az Egyenes Fény beöltözik, és nem csak egyszerűen visszautasítja a bejövő élvezetet, ahogyan azt én magam végrehajtottam, a megszorítás alatt.  (Tzimtzum).

Mindezeknek a tisztázása után, elrendezem magam, a legjobb képességeim szerint, kérem az erőt Felülről, az autentikus vágy, egy spirituális edény (Kli) megteremtésére, mindabból, amit előkészítettem. Ha önmagamat helyesen készítem fel, megkapom a Felső Erőt, amely válaszol a kérésemre, egyesíti a vágyakat az adakozásban, és a vágy élvezet szerez mindkét irányból, balról, és jobbról. Ez teszteli és osztályozza a Klit. Azt kérem a Teremtőtől, hogy vegyen részt ebben, mert én nem tudom, hogy kell ezzel dolgozni.

Ahogy a Kli készen áll, lepecsételődik, a Felsőnek a bélyegzője által, ami garantálja, hogy többé nem törik el még egyszer, ha elkezdik használni. Ezen túlmenően folytatom a munkát a középső vonalon, és az adni akarás megkapása érdekében az értelem feletti hit-ben, bár az adni akarásra irányuló erőim alulról felfelé működnek, biztos vagyok benne, hogy ez továbbra is így marad.

A középső vonalon lenni, egy teljes sorozata az cselekedeteknek. Van egy középső vonala a Katnut (kicsinység) állapotának,  Ibur (elgondolás, fogamzás), Yenika (felnevelés), és Mochin (érettség) állapotainak. Minden fázisban, kivétel nélkül, a középső vonal elérése érdekében, szükségem van támogatásra Felülről, felmérni, hozzáigazodni és egyesülni a Teremtővel.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.