Dr. Michael Laitman

Van valami letét félretéve az ön nevére, ami önre vár

A Teremtő csak egy állapotot teremtett meg: a Light teljességének, és összességének a vágyát, Végtelen Világnak nevezünk. Mi a Végtelenben vagyunk, de nem érezzük a valódi állapotunkat. Ez azért van így, mert a vágyaink szándékosan korrupttá, romlottá váltak, és most érezzük ezt a hibát magunkban. Más szavakkal, érezzük a eltört nézetét a Végtelen Világnak, azt az egészen óriási vágyat, amely végtelen számú részre esett szét, és minden darab további  613 vágyra szakadt. A hiba, hogy a megkapott szándék lecserélődött,  a személy önmagára irányuló, egoisztikus szándékára,  amely csak saját magával foglalkozik, az egység helyett.

Korrigálni ezt a 613 benne foglalt vágyat azt jelenti, „hogy hallja a személy a Ő (Teremtő) instrukcióit” és az összes „613 parancsolatot”, hogy milyen módon fogja elérni a korrekt állapotot. Amikor mi elérjük a korrekciót azáltal, hogy lecseréljük, a jelenlegi egoisztikus szándékunkat, az adakozás szándékára, tehát felfedjük a Fényt, ahogy kitölti a korrigált vágyat a Végtelen Világban. Ez olyan, mintha visszatérnénk a Végtelen Világba, tudatossá válnánk ismét, és az összes Fényt megkapnánk, amik aztán kitöltik a korrigált vágyakat, ahol mindig is jelen volt ez, mint rejtett és titkos letét.

Visszakerülünk abba, a helyes állapotba, amiben mindig is voltunk, de nem ismertük fel annak az örömét, hogy kitölt bennünket, mert ez az adakozás öröme volt, azonban mi mindig ennek megszerzésére voltunk ráállítva és a hullámhosszára behangolva.   Emiatt csak egy gyenge, élet-támogató erőt éreztünk, amit azért kaptunk, az egyetlen hatalma öröm helyett, hogy visszatérjünk a korrekt állapotba.

Így, mi átvisszük a  613 parancsolatot, a teljessé vált 613 vágyunkba, hogy megszerezzük, a 613 Fényt ezekben, és elérjük a korrekció végét ez által. Azonban a végső állapot már létezik és vár ránk, hogy érezhessük benne, az adakozásra irányuló szándékunkat. Ez az, amiért ezt a 613 parancsolatot “Pkudin” –nak nevezik (a “Pikadon” szóból, amely letétet jelent).  Ez a letét, amely a számunkra lett elhelyezve, a Teremtő által, a kezdet kezdetétől és várja a korrekciónkat.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,157 seconds.