Dr. Michael Laitman

Kapcsolódás a Fényhez

Minden könyv, amit Kabbalisták írtak, meg tudja adni nekem a Reformáló Fényt. A legnagyobb annak a Fénynek az ereje, ami akkor ereszkedik rám, amikor  a Zohárt olvassuk, ez az, amikor a Fénnyel való kapcsolatunk megtörténik.

Viszont a Fény csak akkor cselekszik, amikor mindannyian szeretnénk elérni a kölcsönös garanciát, az egységet, szeretetet, és egy ember akarunk lenni, egy szívvel, a Teremtőhöz hasonlatosak. Az, hogy mennyire értjük meg a dolgokat, nem fontos. Ha képtelen vagyok egységre lépni, az Erő megérkezik Fentről, és megteszi ezt.

Mihelyt a legkisebb szinten is elkezdem érezni, hogy össze vagyok kapcsolódva a többiekkel, a spirituális világ feltárul előttem abban a kapcsolatban. Ez ugyanúgy történi, ahogyan egy ember, aki eszméletlen volt, visszatér az eszméletéhez, és felismeri, hogy valójában hol is van.

A rejtettség eltűnik, és érzem, hogy ez a valóság, aminek nem voltam eddig a tudatában, mindig itt volt és itt is van. Ez csak a vágyamtól függ, hogy össze legyek kapcsolódva a többi részével. Ha kijavítom a kapcsolatot közöttünk, megtalálom az igazi valóságot.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,663 seconds.