Dr. Michael Laitman

Ki fogja nekem megmutatni az Igazságot?

Kérdés:

Honnan tudja egy az egoizmusában elszigetelt ember, hogy mit jelet az igaz ás a hamis?

Válaszom:

Most meg fogjátok érteni, hogy az ősi kígyó hogyan segített minket, azzal, hogy „bűnbe” segített minket a Tudás Fájával. Különösen, a mérhetetlen egoista vágy feltárulásnak köszönhetően, amit úgy hívunk „a kígyó”, egy lehetőséget kaptunk, hogy az „állat” spirituális szintjéről az „emberére” emelkedjünk.

A különbséget a „kígyó” jelenti a két fokozat között (a Delta jel a rajzon). Ha szeretnél az egyik spirituális fokozatról a következőre emelkedni, kérlek tedd meg! De a kígyó ellen kell dolgoznod, az üres tér ellen, amit megteremtett benned. Mégis, ha ő nem lett volna, „állat” maradtál volna.

Pontosan ez az erő, az egoista kígyó ereje bennünk az, ami neveli az embert bennünk. Minden törés, bűn, és átmenet, amiről a Tóra beszél hasznos cselekedet. A gonosz vágyak vázlatai, amilyen korrekción keresztül felfedezzük a Teremtőt. A kígyó egy járulékos vágyat adott a felemelkedésre, ahogyan a korrekció megérkezik a Kabbala könyveken, a csoporton, a tanáron és a terjesztésen keresztül.

cst

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.