Dr. Michael Laitman

Elrejtés az üdvözülés, megmentés érdekében

Valójában nincs különbség a Teremtő és a csoport között; ez kizárólag az egónkban létezik. Csak egy elem van elrejtve előlem: az élvezet forrása. Ezért látom a csoportot, a Teremtő helyett.

Ez azonban az én üdvözülésem, megmentésem érdekében történik, tehát amit én fejleszthetek az önzetlen kapcsolatban a társaimmal, és amely nem romlott meg az által az élvezet által, amit kínál! Ennél fogva, élvezet és beteljesedés, ami létezik a csoportban, de el van rejtve előlem, én azonban képes vagyok felépíteni kapcsolatot a csoport tagjaival, az én szabad és független cselekedetemen keresztül.

Ha a Teremtő felfedi magát, az Ő azonnal rám irányuló szeretete, kötelez engem mindenben, és kioltja a szabad akaratom felhasználását. De a Teremtő elrejtőzik, én teljesen független maradok: Ha én úgy érzem magam, mint aki közel van csoporthoz, akkor még közelebb mozdulok. ha nem ezt érzem, akkor távolabb mozdulok; Azt is gondolom, bármit akarhatok velük kapcsolatban. Az elrejtőzés, egy nagy támogatás a Teremtő részéről. A mi saját érdekünkben teszi ezt, azért, hogy lehetőséget biztosítson megkonstruálni önmagunkat.

Az elrejtőzés lehetőséget ad a számomra, hogy semleges maradhassak, és összerakhassam az egyéni karakteremet, és értékeimet. Ez csak úgy látható, ha körülveszem magam idegenek csoportjával. Tény, ez az én saját lelkem, a spirituális Kli!

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,625 seconds.