Dr. Michael Laitman

Együtt a jó időkön és rossz időkön át

Kérdés:

Mit tegyünk, ha az egész csoport, süllyedésben van?

Válasz:

Ez csodálatos! Látnunk kell, hogy ez egy lehetőség, amit Felülről kaptunk, hogy „egy ember, egy szívvel” állapotba kerülhessünk. Ez azt jelenti, mindannyian együtt vagyunk, egy vágyban, és egy állapotban.  Ez nagyszerű, mert sikerült egyesülnünk. Most már használhatjuk ennek az egyesülésnek az erejét, az állapotunk megváltoztatására.

A Teremtő adja a számunkra, ennek az egységnek az erejét, a lehetséges legrosszabb állapotban, ahol a legnagyobb távolságra vagyunk tőle. Azonban az Ő ereje, az egység ereje, jelen van ebben a leereszkedésben. Hagyja, hogy használjuk ezt az erőt, arra, hogy kikerüljünk, a lesüllyedés állapotából. Egyetlen dologra van szükségünk: Ahelyett, hogy arra a tényre koncentrálunk, hogy lesüllyedtünk, arra a tényre fókuszáljunk, hogy egyetlen lényként vagyunk összekapcsolódva.

Át kell helyezni a figyelmünket az egyik dologról, a másikra, az ideiglenes állapotról, a kapcsolódás rendszerére, még akkor is, ha ez egoisztikus. Akkor el kell kezdeni megerősíteni, az egység erejét, még ha az egoizmus érdekében is történik ez. Nem kell figyelmet fordítanunk arra a tényre, hogy egy olyan állapotban vagyunk, amely a teljes, spirituális lesüllyedés és csalódottság maga.  Mit számít, hogy lesüllyedtünk?  A legfontosabb dolog, hogy együtt vagyunk, mivel az egység ereje a Teremtőhöz tartozik, és Felülről jön. AZ egység, az Ő minősége.

Növelnünk kell a belső nyomást, a barátok egyesítésére, a csoportban, amikor a lehetséges legrosszabb állapot van. Idegesek lehetünk az állapot felé közeledve, siránkozhatunk a Teremtő felé, vagy megtehetjük, hogy nem fordítunk nagy figyelmet a süllyedésre egyáltalán. Ahogy növeljük ezt a nyomást jobban és jobban, hirtelen látni fogjuk, hogy az egység ereje elkezd növekedni mindannyiunkban.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,630 seconds.