Dr. Michael Laitman

Felépítjük az egész világot

Mindennek a célja amit a valóságunkban érzünk, legyen az pozitív vagy negatív, az amit a spirituális létrán formázunk meg. Nincs semmi, ami más célból készül el vagy ami magától létezik. Minden ezen a világon, a körülöttünk lévő objektumok, akciók és erők egy adott cél végett léteznek, a spirituális fejlődésem miatt. Tudatosan magamba foglalok mindent, tudatosan vagy nem, ami körülvesz, és felemelkedik.

Valóban, ha minden a Végtelen Világból jön, egészen le a mi világunk szintjéig, ahol láthatóan anélkül létezik, hogy össze lenne kötve egy egyedi egésszel, és a világunk objektumai és akciói nincsenek összekötve egyedi okból ott, ahonnan leszállnak hozzánk? Hogyan lehet bármi a világunkban, ami nem a Végtelen Világból jött, ami azt jelenti, hogy abból az egységből származott, ami ott és azután létezett, lefelé szállva, felvéve a törés, távolságtartás és elszigetelődés formáját.

Tehát, ha megmásszuk a spirituális létrát, az embernek meg kell alkotni a teljes valóságot, a teljes világot. Magával együtt. Mondva van, hogy spirituálisan felemelkedve az ember kifejleszti (korrigálja) a természet ásványi, növényi és állati szintjét saját magával együtt.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.