Dr. Michael Laitman

A Vágyak Világaiban utazva

Kérdés:

Lehetséges a Körbevevő Fényt (Ohr Makif) megtartani nap közben, amikor kilépek a csoport és a közös leckék keretei közül a külső világba?

Válaszom:

A fizikai terek törvénye azt mondja, hogy az intenzitás (fényé, vagy más stimulusé) a távolság négyzetének arányában csökken. Amikor kétszeres távolságra mozdulunk el a forrástól, az intenzitás négyszeresére csökken. De ha kétszeresen közelebb kerülünk a forráshoz, akkor az intenzitás négszeresére nő.

A spirituális világban nincs Fény forrás, mivel a Fény a teljes Univerzumot kitölti. Ennél fogva annak a hatása ugyanaz, függetlenül attól hol is vagyunk fizikailag. Mi azt hisszük, hogy elhagyjuk a leckét, és belépünk a külvilágba, míg valójában az összes térbeli változás csakis magunkon belül játszódik le. Mi egyik vágyról a másikra megyünk. Az összes “tér” a saját vágyainkat jelenti. Mi saját magunkon belül utazunk.

Ennél fogva minden attól függ mennyire ébresztjük fel a Fényt vágyainkon belül. A Fény az egyenletesen, és teljességében jelen van bennük. Nem számít éppen hol is vagyunk – az utcán, vagy a csoporton belül tanulva. Lehet hogy fizikailag jelen vagyunk a csoporton belül, de gondolatainkban messze vagyunk tőle. A Fénnyel való kapcsolatom szintje csakis a szándékomon múlik: Mennyire vágyok arra, hogy kapcsolatban legyek Vele?

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,943 seconds.