Dr. Michael Laitman

Mi mindannyian garanciát vállalunk egymásért

Kérdés:

Hogyan segítjük és támogatjuk barátainkat akik zuhanás állapotában vannak?

Válaszom:

Először is támogassuk őket belsőleg, imán, kérésen és a mindenkivel kapcsolatos kollektív gondolatokon keresztül. Mi mindannyian “aláírtuk” az “egyezményt” a kölcsönös garanciáról (Arvut), és a kölcsönös segítségről a spirituális úton. Ezáltal bizonyosak kell legyünk abban, hogy mindenki részt vesz 1OO% mértékben, és ez kizárólag a csoport támogatásán múlik.

Nem szabad a barátomat hibáztatnom amennyiben nem képes maximális erőeszítést tenni a cél elérése érdekében, magamat kell hibáztatnom az ő gyengeségéért, hogy én vagyok képtelen őt felébreszteni. Valójában ő teljesen tőlem függ. A kölcsönös támogatás olyan esetben amikor senkinek nincsen ereje, és mégis a mindenki lehető legtöbbet 1OO%-ot nyújt a többieknek jelenti a valódi kölcsönös garanciát.

Amennyiben én aláírtam az egyezményt az azt jelenti, hogy elkötelezem magam, hogy spirituális fejlődést biztosítok mindenki számára. Én beleegyezem hogy segítek mindenkinek a spirituális cél elérésében, mint egy garanciát vállaló tanú a bank számla nyitásakor, én garantálom, hogy a barátomnak meg lesz az ereje, hogy a célhoz vezető útra marad koncentrálva.

Amennyiben én ezt aláírtam ez azt jelenti, hogy mindaz most rajtam múlik! Amennyiben barátom kudarcot vall meg kell értenem ő csak a szememben vall kudarcot, hozzám viszonyítva annak érdekében, hogy megadja nekem a lehetőséget, hogy én felébreszthessem őt. És azáltal, hogy én felélesztem őt, és saját lelkem egy részét élesztem fel.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,125 seconds.