Dr. Michael Laitman

Hogyan okozzunk élvezetet a Teremtőnek?

Miközben terjesszük a Kabbala tudományát, egy edényben egyesítjük lelkeiket, és létrehozunk egy helyet, ahol a Teremtőt felfedhetjük minden teremtett lénynek. Ha így teszünk, teljesítjük az Ő kívánságát, és részesítjük a legmagasabb élvezetben,

Ha hozzáadjuk szenvedésünket és megszorozzuk  620.szal (Pi Tarach) , ez egyenlő lesz a Teremtő szenvedésével, akit arra késztetünk, hogy elrejtőzzön, hogy adjon lehetőséget a megérésükhöz. Minden aktusunkkal, amivel az ürességet célozzuk, egyre több erőt adunk (Masach és Ohr Hozer), eggyel több lelket adunk a kollektívához, ami szükséges a Teremtő kinyilatkozásához.  Az akciónkkal változásokat okozunk a lelkünkben, ami hirtelen azt eredményezi, hogy érezzük benne a Felső Erő létezését, az erőét, ami érezhetővé teszi és mozgatja az egész világot, meghatározva minden állapotot, amin átmegy.

Oka van a földrengésnek Új Zélandon, a tűzvészeknek Oroszországban, a tornádóknak Amerikában. Ők részei annak a kollektív állapotnak, amit a Teremtő okozott, szóval mi elkezdhetünk felemelkedni Hozzá.  É amikor elkezdjük felemelkedésünket a spirituális térbe, és elismerjük ezt a korporeális életet, mint szükségszerű elemet, meg leszünk jutalmazva egy csodálatos élettel ezen a világon. Hogy ezt elérjük, képeseknek kell ennünk felfogni a Teremtőt, legalább részekben.

Semmi sem fog segíteni a világon, mint hogy érezzük a z Univerzum erejét, a Természetben, és közöttünk ez az erő kormányoz mindent: s mi közelebb jövünk az ilyen éberséghez, köszönet a Kabbala terjedésének.

ft

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,635 seconds.