Dr. Michael Laitman

A függöny

Valójában nincs emelkedés vagy süllyedés;  a személy az egyetlen, aki meghatározza ezt, az érzékelése által. A Teremtő felfedődik az élvezetre irányuló növekvő vágy által a személyen belül, aki egyezésben a felkészülésével, kiértékelve a történteket, amiket, mint emelkedésnek vagy süllyedésnek érzékel, az érzéseivel, vagy a cél elérésére irányuló vágyaival összhangban.

A Teremtő fokozatosan fellebbenti a függönyt, kendőzetlenül megmutatva többet és többet Önmagából a személynek, és mindössze ez az, amit tesz a Teremtő. Akkor ön következik, meg kell határoznia a hozzáállását ehhez a feltáruláshoz. Ez a feltárás kényelmetlen az egónak, mert ahogy több és több feltárul, pont úgy, mint a Teremtő, „a fülénél fogva húzza fel” a spirituális létra következő fokozatain.

Természetesen a gonosz hajlam szenved ettől, mivel a Fény felfedésre kerül, és ez szemben megy az egóval, amely a sötétségből táplálkozik. Azonban ha ön egyesülni akar a Fénnyel, akkor mindenképpen vágyik erre. Más szavakkal, mindig van egy lehetőség meghatározni a hozzáállást ehhez a feltáráshoz, kiértékelni ezt vagy az érzéseinken vagy a célhoz való kapcsolatainkon keresztül.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.