Dr. Michael Laitman

Senki nincs közelebb egy gyermekhez mint az édesanyja

Rabash írja, “Apám, Baal HaSulam megígérte nekünk, hogy az ő útját követve, és a tanácsainak végrehajtásán át kiérdemeljük a végtelen életet a Teremtőtől, hozzátapadva.” Rabash önmaga elérte a felső szintjét a spirituális beteljesedésnek, alkalmazva az apja által javasolt munkát. Nyilvánvalóan nincs egyéb gyakorlati  eszköze a mi generációnknak a Felső Világ Feltárására, mint Baal HaSulam írásai. Az ő lelke különösen közel van hozzánk, mivel mi annyira tartunk valakit értékesnek, amennyi előnyt jelent a számunkra.

Nem hasonlítjuk össze a Kabbalisták szintjeit: Mózes, Rashbi, Ari, Baal HaSulam, és Rabash. Egy végtelen, spirituális élet megszerzése a számunkra azoktól a lelkektől függ, akik megelőztek bennünket: Rabash és Baal HaSulam. Ez ahhoz hasonló, ahogy egy édesanya a legfontosabb a gyermeke számára. Természetesen van több, felemelkedett lélek, azonban csak Rabashon és Baal HaSulamon keresztül vagyunk képesek egyesülni, a spirituális rendszerben.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,122 seconds.