Dr. Michael Laitman

Egy őszinte beszélgetés a Teremtővel

Kérdés:

Mit jelent az, hogy „a Teremtővel beszélgetni?”

Válasz:

Beszélgetni a Teremtővel””elsősorban azt jelenti, hogy mindent, amit csak tud valaki megtesz, hogy megpróbálja felfedezni a Ő képét, önmagában.  Próbáljuk meg elképzelni: Ő az oka mindennek, amit érzek. A gondolataim, vágyaim, az összes érzékelésem mind Ő, az Egyetlen, aki lerakta az alapjaimat, és formál engem.

Amikor eldöntöm, hogy a jelenlegi valóságom Ő általa van megalapozva, akkor hogy kezeljek bármit, ami velem történik? Két lehetőség van

1. Közvetlen módon strukturálom a belső valóságomra irányuló hozzáállásomat, ugyanazon a módon, ahogy a hozzáállásom a Teremtőre irányul. Azonban ez a megközelítés hibás, helytelen és nem is stabil. Nincs semmilyen képesség nincs tesztelni, vagy ellenőrizni ezt, mert biztos, hogy az egóm irányítása alatt állok, és biztosan tévedek.

2. Először, megerősítem magam a többiekkel – akik olyanok, mint én – való kapcsolatomban, aztán építem fel a belső valóságomra irányuló hozzáállásomat azáltal, hogy a belső valóság képét, ezen a kapcsolaton keresztül viszem át. Ebben az esetben, már biztosan az adakozás valamilyen minőségében vagyok, az én minőségeimet hozzáigazítom a Teremtő képéhez. Így a kép kicserélése helyett, a ráirányuló hozzáállásomat változtatom meg. Ezt jelenti, „a Teremtővel való beszélgetés.”

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,118 seconds.