Dr. Michael Laitman

Éljünk boldogan

Minden olyan stabilnak tűnik ebben a világban, mint a megszokott gyermekágy egy gyereknek. Mégis, ki kell jönnünk belőle és megvizsgáljuk, hogy tényleg olyan megbízható-e minden.

Legfontosabb, hogy kijöjjünk a társadalom htása alól. HA kijövünk egy úgynevezett “ideiglenes lakhelyre” (szuka, sátor) amikor ezzel saját környezetet építünk, hogy messzebbről lássuk a világot, szinte az űrből, akkor közelebb vonzzuk a Fényt. Fontos feltárni a “másik oldal” (az egoizmus) világát és közben semmit nem változtatni  az “evilágban” és ésszerűen látni a mi világunkat “ideiglenesnek” és hozzáadni az állandót, a teremtőt.

Ezt a világot azért kapjuk, hogy értékeljük a teremtő világának tökéletességét. Ahhoz, hogy élvezzük ezt és a jövő világot, be kell ebbe kapcsolnunk a Felső Világot, miközben a jelen állapotunkban vagyunk. Ehhez meg kell változtatnunk a fontosságát az adásnak és a kapásnak, a selejtet kell lényeginek látni, az állandót meg ideiglenesnek. Fel kell ezeket cserélni és fel kell fedeznünk a harmóniát.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,126 seconds.