Dr. Michael Laitman

A felemelkedés mechanikája

Kérdés:

Elmagyaráztad, hogy a 125 felemelkedő fokozaton a vágyak (bal oldal) és a Fény (jobb oldal) előre el annak nekünk rendezve  és a helyes összakpcsolásukkal tudunk felemelkedni a szintjükre. Hogy megy ez a gyakorlatban?

Válasz:

Két erő van a természetben: az adás és a kapás ereje (plusz és minusz vagy jobb és bal oldal) . Mindkettő a teremtőtől ered s nekem a z a dolgom, hogy belőlük szőjek egy középső vonalat.

A bal oldal a kapás és a jobb az adás. “Rezisztenciát – ellenállást”/R/ és “Motor-t “(mozgatót) kell közéjük behelyeznem. Összekötöm őket és az én erőfeszítésem által működnek (R vagy M). A tetteim eredménye (a működő ellenállás vagy a mozgatás) az, amit “léleknek” vagy emberinek” tekintünk.

Képzeljük el, hogy létrehoztam magamban egy emberit az első szellemi fokozaton. Most elindulok a következő felé. Mi a különbség az elsőfokú és a második fokozatú “emberi” közt?

Növelnem kell az “ész feletti hitet” (a kap alá megy az ádásnak), készítve egy szűrőernyőt, mely mindünket összeköt, elrendezve egy Klit (Hordozót) aminek azonos az alakja a teremtőével (ad) s ezzel magamra húzom a Körbeölelő Fényt ami segít felépíteni a szűrőernyőt (a jobb és bal oldali vonal közti kapcsolatot)

A szűrt vágy egyenlő kell legyen a Fénnyel. A bal oldal kapó ereje azonos kell legyen a jobb adó erejével. Ha ezt elérem, akkor magasabb szellemiségi fokozatra lépek.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.