Dr. Michael Laitman

Mi az a bal vonal?

Kérdés:

A Kabbalisták tiltják a bal vonalra vonatkozó kommunikációt a barátok között. Mi ez a bal vonal?

Válaszom:

A bal vonal az én önző vágyam, mely csakis a megszerzésre, kielégülésre irányul. Az “nem megfelelő” módon stimulál engem, mégis segít engem mindezzel. Ha én tudom hogyan dolgozzak vele, én felfedezem a “magam elleni segítséget” a bal oldalon.

A bal vonal mindig megforgat, elcsavar és nyom engem, amennyiben én állandóan azt viszgálom, amennyiben érzékennyé válok annak trükkjeire, és minden egyes újabb “project”-jét gyanúval figyelem, akkor ez az önvizsgálat segít engem abban, hogy a Fényhez kötődjek. Ennek eredményeképpen, a megszerzés és adakozás erőinek köszönhetően én mindig a vágy fölé emelkedek, a provokáló gondolatok és cselekedetek fölé, annak érdekében hogy azokat oldalról, kívülről figyeljem.

Mindaddig amíg a személy el van merülve saját megszerzés iránti vágyában, ő megmarad az állati szinten, és alá van vetve a természetnek. Azonban mi olyan lépcsőfokokról beszélünk, melyek a természet, vagy értelem felett történnek.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,651 seconds.