Dr. Michael Laitman

Kiütve, vagy előre tolva az úton?

Kérdés:

Hogyan maradhat a személy meg a megfelelő szándékban, amennyiben a Felső Erő szándékosan kiüti őt arról?

Válaszom:

A Felső Erő nem üt minket ki a megfelelő szándékból, hanem egyszerűen egy nagyobb vággyal tölt meg minket, melyet még nem vagyunk képesel legyőzni vagy korrigálni. Felül minden nagyon precízen van kiszámítva, az egész rendszernek megfelelően: mekkora erőfeszítést tettünk, mennyi erő lett összegyűjtve, elraktározva. Ennek megfelelően most új vágyak jelennek meg számunkra.

Mindeközben mi azt hisszük, hogy el lettünk távolítva az útról. De mi nem vagyunk attól eltávolítva, ehelyett az előrejutásra kaptunk lehetőséget. Mégis mi azt akadályként látjuk, mivel nem akarunk tovább, erősebben dolgozni. Amennyire készen állunk a munkára, akkor igazából boldogságot éreznénk az újabb tehertől.

Mindez azon múlik hogyan készítem fel magamat. Amennyiben én munkára vágyok, és minden olyan lehetőséget ahol többet és többet tehetek jutalomnak fogok fel, akkor ezek az úgy nevezett zuhanások nem zuhanásnak tűnnek majd a szememben. Én képes leszek azokat az előrejutás lehetőségének és sikernek látni. Én hálás leszek a szívem elnehezüléséért mint korrekcióért, mivel számomra az egy újabb lehetőség hogy kimutassam a Teremtő iránti szeretetemet.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,117 seconds.