Dr. Michael Laitman

Soroljuk értékeinket korrekt rendbe

A cél felé haladva törődnünk kell az értékek helyes sorrendjével. Amikor a vágyaink vezérelnek, a fontosság szerint kell őket elrendeznünk. A fontossági sorba rendezett vágyak elvezetnek minket a célhoz.

A legfontosabb vágy legyen legelől, s ha javítást kér, imája feltámasztja hamvaiból a  Sehinát. A Sehina a Kli, és a Kli építése a legfontosabb feladatunk most. Nem lehet kapcsolatba kerülni a Jó-adóval, a Terem-tővel, ha a hordozónk nincs kész.

Ezért a csoport és a kölcsönös felelős kapcsolatok alapvetőek számunkra. Enélkül minden más számításunk pontatlan lesz. Az Árvaút, a kölcsönös garancia után feltárhatjuk a kölcsönös ádás Kli -jét, s akkor az öröm-kapolás vágya fölé, az ádás vágyához emelkedünk, a félelem miatti megtérés által. Azután feltárjuk a szándékos és szándéktalan kihágásokat. Ha ezeket kijavítottuk, akkor elérünk a szeretetbőli megtéréshez, feltárjuk a terem-tő jóadót, Aki számára ádunk.

de minden egyes embernek fel kell építeni a vonalat, ahol az egyes pontok a vágyait jelölik, s a legfontosabbtól a legmellékesebbig kell vezessen ez a sor.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,131 seconds.