Dr. Michael Laitman

Vannak-e idegenek közöttünk?

Kérdés:

A Kongresszuson több mint 5O országból lesznek vendégül látva, sokakkal közülük először találkozunk majd. Hogyan vagyok valaki olyanért imádkozni, aki idegen számomra?

Válaszom:

Én nem teszek különbséget barátok és idegenek között: én csakis spirituális pontjukat látom. MIndegyikőjük rendelkezik önző vággyal, és egy szívben található ponttal is, mely ki akar törni és el akarja érni a Felső Világot.

Külső megjelenésében a személy lehet fekete, fehér, sárga vagy vörös, de milyen különbséget okoz mindez nekem? Én egyedül a szívben találató ponttal törődök, mivel ez az amit léleknek nevezünk! Mindeközben a test az öt fizikai érzékszervével csak az állati szinthez tartozik. Átültethetünk testrészeket, kicserélhetjük azokat művi testrészekkel, és ebből semmi nem befolyásolja a lelket. A lélek az ami fontos számomra, mivel mi a lelkek szintjén lépünk egységre.

A szívben található pont az független a személy külső megjelenésétől. Mi vendégeket fogadunk majd az egész világból: feketéket Afrikából, vöröseket Dél Amerikából, fehéreket Európából, és sárgákat Kínából. De mi tudjuk azt, hogy az ő bőrszínük nem befolyásolja szívben található pontjaikat. A mi különbözőségeink korporeális, testi tulajdonságainkból, és mentalitásunkból ered, de nem spiritualitásból.

Szóval miért lenne a mindenkivel való egységre lépés nehéz? MI összegyűlünk és egységre lépünk, felfedezzük a Teremtőt magunk között, és a többség imája felemel minket a spiritualitásba!

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,666 seconds.