Dr. Michael Laitman

A szellemi érrendszer kidugaszolása

Kérdés:

Hogy adok biztosítékot a csoportnak? Mire kell figyelnem?

A válasz:

Törődsz a társakkal, lelkesen bizalom-érzést adsz nekik. A valóságban egyetlen hiány van: a kölcsönös kapcsolatok iránti vágy hiánya.

A Fény be akar minket tölteni, de az útjában állunk. Nem gondolok rád, sőt, gyűlöllek, s ezzel eldugaszolom a Fény csatornáját tefeléd. Kiderül, hogy miattam vannak gondjaim – én nem engedem, hogy végtelen jólét érjen el hozzád. .

Ez tehát egy összetört rendszer. A teremtő teremtette a Végtelen Világot, minden lelket, s a köztük lévő csatornákat s ezeket ránk bízta. De én a gyűlöletemmel mindenkinek leblokkolom  a csatornáját. És ezt tesszük mi mind.

Namármost a  Kabbalisták szerint itt az idő, amikor együtt ki kell nyitnunk a Fény vezető csatornáit. Közös erőfeszítéssel a Fény áradni fog megint és mindenki érzi majd, hogy nincs semmilyen hiányérzete. Ez a természet zárt rendszerének törvénye. És mi, a mi világunkban, nem érezzük tovább e negatív hatást.

Nincs választásunk: a minket összekötő csatornákat fentről dugaszolták el, és egyéni erőfeszítéssel lehet csak e dugaszokat kicsavarni. E csatornák az önzésünket képviselik, amelynek ellenére szeretném kiterjeszteni a lezárt csatornát. Az erőfeszítés kifejtésével bevonzom a fényt é hagyom, hogy dolgozzon, folyjon vékony patakokban a csatornában és élessze újra az egész rendszert.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.