Dr. Michael Laitman

Mit kell tenni a hallás érdekében?

Kérdés:

A bölcsek mondják: “Megtesszük és meghalljuk.” Mi az, amit meg kell tennünk?

Válasz:

Erőfeszítéseket kell tennem, hogy együtt legyünk, és törődnöm kell mindenkivel, mert mindenki törődik velem. Még ha egoisztikusan is, amennyire csak lehetséges, egymáshoz kell kapcsolódnunk. Ez kell, hogy legyen a legfontosabb feltétel: „Mindent meg szeretne tenni, amit csak tud?” Nem tudjuk, mekkora a valódi lehetőségünk erre, azonban meg fogjuk próbálni. Mindezek után, nem kér meg senki bennünket arra, hogy a kapacitásunk felett tegyünk meg bármit.

Azonban, ez a „tenni fogjuk,” az, ami elvárt tőlünk, a valódi, komoly, és nehézségek árán is végrehajtott cselekedet, amit csak képesek vagyunk végrehajtani. Habár valójában, majdnem mindenre képtelenek vagyunk. Már ezek az erőfeszítések elegendőek, hogy elkezdjük magunkra vonzani a Fényt láthatatlanul, a bennünk lévő rendszeren belül. Ha mi küzdünk ezért a rendszerért, mint egy kisgyermek, aki sóvárog a felnőtté válás után, ez elegendő lehet annak az erőnek felébresztéséhez, amely a korrigált rendszerből érkezik, és amit Fénynek nevezünk. Ennek eredményeképpen, ez az erő cselekedni kezd rajtunk, és közelebb visz bennünket a korrigált rendszer t jelentó állapothoz.

Ez egy nagyon alapvető formája a fejlődésnek, amely a mi világunkban is létezik, mindenben. Ha valaki törekszik valamire, vágyakozni kezd arra az állapotra, ami után sóvárog.  Ez hat a személyre, és közelíteni kezdi a sóvárgott állapothoz, majd hirtelen ettől intelligensebb, megértőbb lesz, és többet fog érezni azzal kapcsolatban, amire vágyik.

Írva van, “Nincs nagyobb bölcs annál, aki tapasztalt ” mivel a személy a bölcsességet, a tapasztalatokból gyűjti össze. Azonban, mi a valóban különleges, a tapasztalatban? A személy megpróbált megtenni valamit: „Megtesszük.” Éppen úgy, mint egy kisgyermek, aki azonos természetes eljárás alapján cselekszik, a fejlődés érdekében.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,121 seconds.