Dr. Michael Laitman

Ablakok a Felső Világra

Semmi új nincs, a világban mi csak feltárunk mindent a hozzánk való kapcsolatában, mert mi az alacsonyabb fokozatokon vagyunk. Ha egy magasabb fokozaton lennénk, akkor a megnyilvánulások nem az anyagi világban történnének, hiszen mi érzékelnénk őket a spirituális szinten is.

Amikor az embernek szüksége van nagy, anyagi materializációra, akkor ez bizonyítja az alacsonyabb szintjét. Ezek, olyan cselekedetek megvalósulása, amelyek a teljesség hiányát jelzik.

Valójában, nincs új felfedezés. Ami történik, hogy miközben magasabb fokozatokra emelkedünk, fokozatosan feltárjuk a megnyilvánulások felsőbb gyökereit, ahogy azt ma is tettük. Mint amikor azt mondjuk:   “Wow!” ahogy valaki mászik fel a lépcsőn, és kitekint  közben az ablakon, miközben magasabbra és magasabbra emelkedik. Ez az, amit feltárásnak nevezünk!

Más szavakkal, semmilyen feltárás nem történik a személyen kívül. Ha valaki fejlődik, akkor valami feltárul a számára. Nem csoda, hogy Einstein azt a kifejezést használta, hogy úgy érzi magát, mint egy kisgyerek, aki a homokozóban játszik vagy kavicsokkal, a tengerparton.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,113 seconds.