Dr. Michael Laitman

Most csináld magad!

A zuhanás, sötétség állapota, tehetetlenség és a Teremtőtől való leválasztás alatt a legfontosabb dolog az, hogy megpróbáljuk eszközeinket megfelelően kombinálni. A zuhanás alatt a személynek mindent ugyanúgy kell felépíteni ahogy az megtörtént vele a felemelkedés alatt, amikor a Teremtő nyilvánvaló példát mutatott neki. Akkor a kettő teljesen egyformává válik.

A Teremtő adja meg a személynek a megértést, érzékelést, közelséget, összeolvadást, a jó hangulatot, hitet, önbizalmat, az adakozás képességét, az impulzust és az adakozásra való hajlandóságot. Amikor a személy érzi mindezt a felemelkedés alatt, akkor nagyon pontosan le kell, hogy ellenőrizze érzéseit, hogy ne csak jól érezze magát, hanem állandóan folytassa helyzetének analízisét.

Most ez az állapot a Teremtőtől jön példaként, és később a zuhanás alatt a személynek meg kell értenie, hogy a Teremtő magára hagyta őt hasonlóan ahhoz, ahogy egy felnőtt a gyermeket magára hagyja, hogy a gyermek képes legyen valamit egyedül, maga által elvégezni. Itt az ideje, hogy a kicsi maga megalkossa amit eddig látott.

Ez az ahogy mi megtanuljuk a szövetség megtartását amit magunkra vettünk a felemelkedés alatt. Most a zuhanásban mi megértjük hogy mindaz a saját érdekünket szolgálja. Ez az állapot lehetővé teszi számunkra, hogy megteremtsük a függetlenség feltételeit saját érzéseinktől, és ezáltal felfedjük az összes müódját annak, hogy a Fényhez közeledjünk. Nekünk csak saját erőfeszítésünket kell megtennünk.

Mi soha nem lehetünk sikeresek a Teremtő segítsége nélkül, mégis mi függetlenül cselekszünk, mivel mi magunk használjuk fel az összes eszközöket melyeket Ő ad nekünk. Ez az ahogy a teremtés magát hasonlóvá, azonossá teszi a Teremtőhöz.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

64 queries in 0,607 seconds.