Dr. Michael Laitman

A zuhanás megtámadása

Kérdés:

Hogyan vigyük át a Kongresszus inspirációját az azt követő zuhanásba?

Válaszom:

Amennyiben mi megfelelően készülünk fel a Kongresszus ideje alatt, azáltal, hogy megerősítjük a közöttünk levő kapcsolatokat, akkor ez a kapcsolat segít majd minket abban, hogy a felemelkedést azonnal a zuhanáshoz csatoljuk majd.

Valóban meg van a lehetőségünk arra hogy ne zuhanjunk. Ennek elérése érdekében olyan módon kell felkészülnünk a Kongresszus alatt, hogy később mi a szívünk elnehezülését, és újabb vágyak megjelenését nem gonoszként érzékeljük, hanem mint eszközöket, és lehetőséget a felemelkedésre.

Mi elértünk egy spirituális állapotot – olyan emberek hatalmas egységét, akik különbözőek, idegenek, és távoliak egymástól. Lényegében mi mindannyian Babilonból származunk, ugyanakkor mi képesek vagyunk egy olyan kapcsolatot létrehozni, ahol képesek vagyunk felhasználni azt a példaértékű egységet melyet majd a Kongresszuson elérünk, és képesek leszünk állandóan abban maradni.

Nekünk csak ugyanezt az aspirációt kell megtartanunk, ugyanazt a kapcsolatot, a cél ugyanilyen fontosságát, megtartva azt a példát melyet megkaptunk, megtartva azt az erőt, melyet az egység alatt magunkra vonzottunk. És akkor nem lesz semmilyen problémánk a spirituális szinteken való felemelkedéssel.

Az egység megtölt minket energiával, és a cél nagyságának és fontosságának a megvalósításával. Nekünk olyan módon kell cselekednünk, mely megakadályozza, hogy a később jövő állapotok a sötétségbe való zuhanássá változzanak. Nekünk azokat vágyott és szükséges állapotoknak kell lássuk már jó előre, annak az alapelvnek megfelelően, hogy “Én ébresztem fel a hajnalt, ahelyett, hogy a hajnal ébresszem engem”.

Mi ugyanúgy várjuk a sötétséget, mint a Fényt, mivel az adja meg a lehetőséget a felemelkedésre.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,116 seconds.