Dr. Michael Laitman

A létezés korrekt képlete

Kérdés:

Több ember látja, hogy ez a világ csúszik le a sötétségbe, és szeretnék megmenteni. Azonban az Ön szavai a felebarátaink szeretetéről és az egységről nem tűnik a számukra reálisnak. Sőt, amikor Ön említi a Teremtőt, vallási jellemzőket tulajdonítanak Neki, és nem is akarnak semmi többet meghallgatni. Tehát, hogyan tud elmagyarázni bármit nekik?

Válasz:

A Kabbala egy természettudomány, nem vallás. Olyan szinten lehet elmagyarázni, ami annak, akinek a magyarázat szól, megérthet.

Elfogadja valaki, hogy a világunk globális és integrált? Látja, hogy van egy általános erő a világban, amely ellenőrzés alatt tartja? Mi pedig feltárjuk, hogy mennyire elválaszthatatlan, összekapcsolt valójában minden, és egy meghatározott fázisban fejlődik.

Nem tudjuk, mi fog történni a következő pillanatban, de a természetben minden abszolút kigondolt és megtervezett. Mi pedig használhatjuk az erőt, ami a természetben el van rejtve.

Minden a természetben egyetlen rendszerbe kapcsolódik, tehát gyerünk, kapcsolódjunk össze és legyünk egy rendszer! Ezen a módon be fogjuk vonzani a természet pozitív befolyását. Nem valamiféle mesterséges dologról beszélek, éppen ellenkezőleg, ha mi a természet bármilyen erejét akarjuk használni, közelebb kell kerülnünk ugyanahhoz a megnyilvánuláshoz, hasonlóvá válni hozzá, szilárd kapcsolatot kell létrehozni vele. Ez a szabály mindenre alkalmazható, a természet valamennyi erejére, beleértve a mágneses és elektrosztatikus erőket is, érezni tudjuk őket, mint olyan erőket, amelyek el vannak rejtve.

A legjobban akkor vagyunk ezekhez az erőkhöz hasonlatosak, ha a legnagyobb mértékben alkalmazzuk őket, és érezzük a befolyásukat. Az én gondolataimhoz van közel a másiké, a lehető legjobban érzem a másikat, és kapcsolódom hozzá. Akkor közelebb kerülünk egymáshoz, megértjük egymást, és segítünk egymásnak.

Más szavakkal, nekünk meg kell értenünk a következőket:

Mi a természeten belül vagyunk, szerves részeiként, de nem vagyunk a mesterei; nem vagyunk felette.

Fel kell ismernünk, hogy minden, mindennel össze van kötve, és ezt a tényt minden modern tudomány kimutatta.

Mi vagyunk a „leghibásabb” részei a természetnek, a katasztrófába vezetjük, miközben a természet összes többi része harmóniában van. Ha a többi résznek bármilyen problémája van, kizárólag mi vagyunk az oka.

Ezért meg kell találnunk a létezés helyes képletét! Mindenki egyetérthet a kölcsönös részvétel és összekapcsolódás képletében, ahogy az általános, egyesített rendszer kötelez minket.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,127 seconds.