Dr. Michael Laitman

Ne utasítsd vissza az ajándékot, és légy készen az adásra

A szeretet az nem csak adakozás, hanem megszerzés is. Végül is mindenki adakozást végez velem kapcsolatban, én csak megszerzek. Egyébként a szeretet helyett gyűlölet törne ki. Amennyiben én visszautasítom valaki nekem szánt ajándékát, valakiét aki szeret engem, akkor azt nem nevezhetjük szeretetnek többé.

Kérdés:

Mi azt amit megkapok, és mi az amit adok?

Válaszom:

A mi hajlandóságunkat adjuk, semmi többet. Végül is nekünk a Teremtőhöz hasonló kapcsolatot kell létrehoznunk egymás között, Amennyiben mi szeretetben létezünk, akkor a formák egyenlőségének törvénye alapján a Felső Fény megjelenik közöttünk.

Nekünk elő kell készítenünk a Kli-t, amely a kapcsolatnak egy formája, semmi több. Akkor a hasonlóság törvénye lép életbe azon belül, és ezen kapcsolaton belül a Teremtő felfedi magát. Elég ha azzal kezdünk, hogy erre vágyunk, mivel mi magunk vágy vagyunk. Azáltal, hogy ezt tesszük mi felkészítjük a hálózatot, a megfelelő kapcsolatot a rendszer részei között, és ennek eredményeképpen a Teremtő életet lehel abba.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,142 seconds.