Dr. Michael Laitman

Töltsük meg az aggodalmat boldogsággal.

Az utóbbi időben nagyon sok levelet kapok, azt írva, hogy az emberek nagy inspirációt éreznek, aggódnak, és olyan várakozással teli nyomást éreznek, melyet még semmilyen más Kogresszus előtti várakozás kapcsán nem éreztek. A múltban az emberek a jó hangulat, és boldogság érzete miatt jöttek vidám várakozással megtelve, de most mind emellet aggodalmat is éreznek.

Mindez a mi kapcsolataink eredménye. Soha korábban nem dolgoztunk ennyit a közöttünk levő kapcsolatokon ilyen visszafordíthatatlan és mindent magába foglaló módon. Mi azelőtt nem mentünk keresztül Báál HaSzulam cikkein ilyen intenzív módon, beleértve a “Tóra Adása”, a “Kölcsönös Garancia” és más hasonló cikkeket. Mi soha nem emeltük a fontosságot ilyen magasra.

Most a mi kölcsönös egymásba épülésünk eredményeképpen, mindenki belső vibrációkkal “tartja” a másikat. Mi vágyakat, inspirációt és benyomásokat adunk át egymásnak. Pontosan ez a külcsönös egymásba épülés az mely mindenkiben a nyomásnak ezt a hatalmas érzetét kelti.

Most anélkül, hogy elnyomnánk ennek a belső nyugtalanságnak az érzetét, nekünk meg kell azt töltenünk boldogsággal és önbizalommal, hogy mi hamarosan valami hatalmas dolgot fogunk elérni. A vágy melyet mi ezáltal a kölcsönös egymásba épüléssel megteremtettünk, melyet mi most belső aggodalomként, nyugtalanságként érzékelünk, önbizalommal, kölcsönös garanciával, boldogsággal és beteljesüléssel lesz megtöltve.

Minden egyes személynek boldognak kell lennie, hogy ez a belső nyugtalanság eljött hozzá abból kifolyólag, hogy elkezdte a többieket nagyobb mértékben érezni, és a közös izgatottság átragadt rá is. Ez kifejezetten tapintható most.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,615 seconds.