Dr. Michael Laitman

A Fény szerencsét hoz nekünk

Kérdés:

Hogyan képes a személy leelenőrizni hogy vajon a Fény útján halad-e, vagy a szenvedés útján? Van valami jelzés?

Válaszom:

Te a Fény útján haladsz amennyiben mindig a helyesebb környezetet választod, azaz azt amely jobban a célra irányul.

Ebben a világban én körbe vagyok véve a társadalommal, különböző csoportokkal, barátokkal és élvezetekkel és nekem választanom kell: melyik útat választom? Az út végén létezik egy cél – a Teremtő, és akár akarom, akár nem meg kell értsem hogy ez a természet győzedelmeskedni fog bármi is történjen.

Amennyiben én megértem mindezt, amennyiben létezik számomra “az Istenség egy része Felülről” mely hasonló a Teremtőhöz, akkor a többi szociális körök és élvezetek helyett nekem mindig azt a közösséget kell válasszam, mely a spirituális célhoz kötődik.

Az lehetővé teszi majd számomra hogy felfedezzem a Teremtő iránti vágyat, amely az én a környezetemmel való kapcsolatomon keresztül kerül kifejezésre majd. És akkor az válik a hellyé ahol én felfedezem a Teremtőt.

Azonban minden azon múlik, hogy én mit akarok elérni az út végén. Vannak olyan emberek, akik nem látják a célt az út végén, és ennél fogva vándorolnak az élet körül, mintha a szél fújná őket.

Le kell ellenőrizzük a mi megértésünknek megfelelően: mit hívunk Teremtőnek, a megfelelő környezetnek és a célnak? És nekünk azon a helyen kell maradnunk ahol úgy érezzük az igazság található. Amennyiben rendelkezünk egy spirituális szikrával, a szívben található ponttal, akkor megtaláljuk a megfelelő környezetet annak számára és akkor nem leszünk képesek azt lenyugtatni egy másik helyen.

Amennyiben nem rendelkezünk még szívben található ponttal, akkor amikor csatlakozunk ehhez a közösséghez azt hisszük kaphatunk itt valamit, és később eltávozunk. Ebben a tekintetben minden szerencsén múlik az értelem helyett. Szerncse (Mazal) és Fény, mely szivárog (Nozel) Felülről, és beleömlik a szívben található pontba. Amennyiben ez jön, akkor haladunk előre.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,124 seconds.