Dr. Michael Laitman

Ne félj

Kérdés:

Hogyan kell a Kabbalah szrint viszonyulnom az életemet fenyegető dolgokhoz, mint a terror, a rakéták, vagy csak egy szimpla betörés?

A válasz:

Amíg még kijavítatlanok vagyunk, nekünk kell élnünk ebben a párhuzamos, kijavítatlan világban és a javításunk a világot is javítja. Eközben mindenki viselkedjen azsreint, ami a környezetében ebben a világban elfogadott. Ugyanakkor kijavítódunk a nálunk Nagyobb Erő feltárásával, vagyis a szeretet-adás készségével odabent és a világban. Amilyen mértékben az erőfeszítésünk feltárja ezt a készséget, olyan mértékben az ellenfeleink majd barátainkká válnak és a rossz dolgok eltűnnek.

Ugyanakkor jelenleg a kijavítatlan késztéseinkkel kell együtt élnünk. A gyűlölőim és ellenségeim azok valójában a bennem meglévő gonosz a kinti kivetülései. Kivetítem őket kintre és ettől létezik.

Azonban helyettük azt látom, hogy mögöttük áll a  Teremtő , és ők is elválaszthatatlan részeimmé válnak. Ezért nem kell sosem félnünk. Törekedni kell a kijavítás Fénye behívására társas tanulás során.

Biztos vagyok benne, hogy semmi rossz nem történik azzal aki tudja, hogy “en od milvádó” azaz “nincs Rajta kívül semmi.”

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,647 seconds.