Dr. Michael Laitman

A tisztaság mértéke a munkában

Kérdés:

Mi az a hiányosság a spirituális munkában mely megengedi a “tisztátlan erőknek” (önző szándékoknak) hogy ahhoz tapadjanak?

Válaszom:

Ez akkor történik, amikor én a spirituális munkám során, megengedem hogy önző szándékok (tisztátlan erők) emelkedjenek elő, s létezzenek bennem, hogy én a spirituális adatokat, erőket és részleteket önzően akarjam felhasználni. Ez eltérít engem a céltól. Ahogy védelmezem magamat ezen gondolatoktól, azt hívjuk úgy, hogy a “tisztaság mértéke” a munkában.

Lehet hogy hibát követek el szándékaimban, azonban egy tudatos vágy (szándék), hogy “adakozzak a megszerzés érdekében”, vagy “megszerezzek a megszerzés érdekében” az egy tisztátlan cselekedet. Másrészről a tisztaságot azáltal határozzuk meg, hogyan különböztetjük meg, hogy vajon lopok-e a spiritualitásból a korporealitás érdekében.

Nagyon fontos hogy ne vegyünk magunkhoz semmilyen személyes hasznot bármiből ami a spirituális munkára vonatkozik. Ezért szigorúan felelnünk kell.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,636 seconds.