Dr. Michael Laitman

Egy fordított világ lesz látható…

Mi erőknek egy rendszerén belül létezünk, az egyetlen helyen, melyet a Teremtő teremtett, a Végtelen Világ Malchutjában, amely egy teljesen helyreállított állapotban van. (Gmar Tikkun). Mi ellentétesek vagyunk ezzel és elrejtésben van előlünk 125 szint mögé rejtve, amely elrejti a valódi állapotot előlünk. Nem érzem a valódi állapotot, magamban, és mivel az érzékelésemben 125 elrejtési fokozat, szűrő mögött vagyok, ami minden alacsonyabbat bennem ködbe és zavarodottságba burkol.

El kell távolítanom ezeket az elrejtéseket és ezt olyan módon kell megtenni, hogy mélyen magamba itatom őket, vagyis ezen a módon fordítom őket feltárásba. Ezt meg kell tennem minden állapottal, minden fátyollal és minden fokozaton.

Az összes elrejtésen való keresztülmenetel után, teljesen ellentétes leszek a valódi állapottal, a belső minőségeim ellentéte miatt. Még is, ha fogom ezt az elrejtést, ami rajtam van, és vágyakozok a fölé emelkedésre, a Fény segítségével, akkor minden elrejtés tudássá, érzékeléssé, feltárássá, és kitöltéssé alakul.

Ez az, ahogy haladunk, a teljes leválasztástól (a spirituális szikra kivételével, ami felébreszt engem) egészen a legfelső szintig. Azonban az elrejtés nem lesz feltárva a számomra, köztem és a Fény ezen a világon belül. El kell hagynom ezt a világot teljesen. Ezek az elrejtések köztem és a Fény között, vagy köztem és a Teremtő között kerülnek feltárásra.

Ezért mondják a kabbalisták, “Hagyjuk ezt a világot magára, ne korrigáljuk! Nincs benne semmi, ami korrekcióra szorul!” Csak a saját hozzáállásunkat kell korrigálni a Felsőhöz, a teremtőhöz. Meg kell fordítani a zavarodottságot, amit érzékelünk magunkon, és feltárásba kell átvinnünk. Ez a zavarodottság az anyag egy rétege, az egónk, amely elválaszt bennünket egymástól. Amikor valaki többet dolgozik a Teremtőhöz való kapcsolaton, a több Fény fog ragyogni rajta, és akkor egy, az eddigiektől különböző, fordított világot fog érzékelni.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,606 seconds.