Dr. Michael Laitman

A zavarodottságok a Teremtő nyelve

Kérdés:

Mit jelent, a zavarodottságok felett lenni?

Válasz:

A zavarodottságok felett lenni, azt jelenti, hogy elérkeztek ezek hozzám, feldolgoztam és megtartom őket, és felettük vagyok, úgy, mint ha hullámok tetején lennék.

Nem törlöm el őket. Bennem maradnak, és a föléjük emelkedéssel, elérkezem a Teremtő Fényének érintéséhez, aki adakozik az irányomban. Ő küldi a zavarokat, tehát ezek felé kerülve, Hozzá is közelebb kerülhetek.

A zavarok, egy speciális nyelv. A Teremtő felébreszti a belső minőségeimet, amelyek ellentétesek Vele. Ha fölé emelkedek ezeknek a minőségeknek, akkor kerülök érintkezésbe Vele.

Eddig, ez a kapcsolat nem nagyon volt érezhető, mégis mindazonáltal ezen keresztül elkezdem érezni, az Ő hozzáállását. Értékelni kezdem ezeket a zavarokat, mert pontosan ezek hozzák el a számomra a Teremtővel való kapcsolatot. Ezek nélkül, soha nem kerülhetnék Vele kapcsolatba.

A zavarok megmutatják nekem, mi választ el bennünket, mi akadályoz meg bennünket attól, hogy elérkezzünk az egymással való érintkezésig.  Ha ezek fölé emelkedem, akkor átkerülök az akadályokon és megszerezhetem azt a bizonyos kapcsolatot a Teremtővel.

Ezért üdvözölnünk kell a zavarokat; helyesen kell őket feldolgoznunk és úgy kezelni azokat, mint olyan akadályokat, melyeket le kell győzni, annak érdekében, hogy elérjük a Teremtővel való kapcsolatot.

A minőségek, melyek elválasztanak engem a Teremtőtől, azokká a minőségekké válnak, melyek összekapcsolnak bennünket, ha sikerül ezek fölé emelkednünk. A dolgok minden hibája ellenére, amelyek úgy néznek ki, mintha engem akarnának összezavarni, elkezdem ezeket nem mint zavarokat, hanem mint olyan eszközöket látni, melyek a Teremtővel kapcsolnak össze.

Ha lenullázom magam, és vágyakozom a zavarodottság fölé kerülni, akkor „úszom” ezek felett, mint egy fadarab a hullámokon, folyamatosan érezve a levegő érintését. Ezért, nem törlöm el a zavarokat, hanem föléjük kerülök. Szükségem van rájuk, az emelkedés érdekében.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,112 seconds.