Dr. Michael Laitman

Gyógyír a letargiára

Kérdés:

Immár hetek óta olyan köd szállt rám, ami többéves tanulást blokkolt le. Ha nem lenne a csoport, már nem lennék itt. Akármekkora erőfeszítést teszek, nem hoz ki belőle semmi. A szavakat alig értem.  Mit tehetek?

A válasz:

Talán azt mutatja ez, hogy mély erőfeszítést tettél. nyilván részt vettél a gyűlésen és sok közös állapotunkban , rengeteg Fényt kaptál, s ebben a Fényben megláttad, hogy nem érdemelted ki az adás képességét. A vágyaid (Kelim) nem igényelnek még adást, s tudat alatt elvetik ezt.

Tehát itt van nekünk ez a helyzet: köd, fáradtság, zavar, tehetetlenség, a hajlandóság elvesztése. Minden világos, kivéve egyet: miért nem tudok eme érzések, lélektani akadályok  fölé emelkedni erővel? Miért nem tudom kivonni magam ezek alól és magam eldönteni, mi történjék? Hiszen az orvos is így hoz diagnózist egy beteg esetében.

Ha jó leltárt csinálsz, átvizsgálod magad, látni fogod, hogy ez pont a megfelelő helyzet neked most a szellemiségi utadon. A bölcsek azt mondják, a szellemiségben nem lehet lejjebb kerülni, mindig csak fejlődni, emelkedni tudunk.

És mégis, vajon mikor fogsz felébredni ebből a nyomottságból? Ez tőled függ. Siettetnéd? Az állapotod megfelelő a haladáshoz, de ki kell lépned ebből és előre kell lépned,a mint lehetségessé válik.

kgy

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,143 seconds.