Dr. Michael Laitman

Mikor érjük el a Végtelenséget?

Mindaz amit érzünk, látunk magunk körül csak a Fény és az edény (Kli), azaz a Fény és a vágy közötti játék. És mivel azok különböznek egymástól tulajdonságaikban, középen közöttük létezik a világ, a valóság amit mi érzékelünk. Az pontosan azt reprezentálja ami nekünk még mindig hiányzik ahhoz, hogy elérjük, megértsük a Végtelen Világot.

Ezért van az, hogy a “világ” szó (Olam) “rejtettséget” (Alama) jelent. Az élet összes formája, melyet mi magunk körül megfigyelünk, azaz a kövületi, növényi, állati és beszélő szintek, akár a spirituális vagy a korporeális világban megmutatják nekünk a hiányosságot, melyet nekünk “ki kell töltenünk” annak érdekében hogy elérjük a Végtelenséget.

Miután mindez eltűnik mi csak a Fényt látjuk majd, mely teljesen kitölt minden vágyat, a teljes szférát, és ez azt jelzi, hogy elértük a korrigált állapotot. Mindaddig mi mindenfajta formákat érzünk, és ez annak a jele, hogy még nem korrigáltuk összes vágyainkat hogy hasonlóvá váljunk a Fénnyel, az adakozás alaptulajdonságával.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,123 seconds.