Dr. Michael Laitman

A veszélye a természet ellen fejjel előre való menetelnek

A világ, egy minőségileg új periódusba lépett, és Izrael lesz a vezetője ebben. Ez soha nem történt meg ezt megelőzően, mert nem voltunk a “kivonulásban.” Most beléptünk a „megszabadítás” idejébe.

“Megszabadítás” a Teremtővel való hasonlóságot mutatja, a közelebb kerülést hozzá, és a feltárását, a természet törvényeinek a felfedezését, és a harmóniába kerülést vele. A természet felfedezése azt jelenti, hogy az összes felső törvényt elfogadjuk azáltal, hogy betartjuk őket.

Mindezeknek a törvényeknek, az emberi közösségen belül kell megvalósulniuk, bennünk, a saját erőfeszítéseink által. Más szavakkal, most semmi máson nem kell dolgoznunk, a természettel, vagy a Teremtővel való formaegyezésen kívül.

Eközben az ellenkező irányba tartunk, és nem akarunk figyelni. Ez a forrása minden katasztrófának. Ezt megelőzően, a szenvedés fel volt tárva egy egyszerű módon, ami egyszerűen nyomott előre. Azonban ma, velünk ellentétesen dolgozik, tulajdonképpen ellenünk.

Korábban a szenvedés olyan volt, mint kis döfködések hátulról, ami most szembe fordult velünk, a helyes irányba, és a gyorsabb fejlődésre stimulál minket, de ezek együtt dolgoznak a saját törekvéseikkel. Ezek egyszerűen hajszolnak bennünket, mint a szamarat, akit egy éles bottal döfködnek. Most, bárhol próbál meg valaki előrehaladni a fejlődésben, a természet erői szemtől szembe néznek vele, és egyenesen az arcába csapnak. Akarja folytatni ezt az évszázados utazást? Semmi esetre sem! Ezáltal ugyanis, még több problémát vonna magára. Ahogy írva van: „Ülni, és semmit tenni, jobb.”

Más szavakkal, el kell kezdenünk a korrekciónkat, és ebben a világban Izrael a korrekció levezénylője, mert ez egy eljárást igényel, Ezért Izrael folyamatosan egyre többet tapasztal meg, és egyre több problémával találkozik, ha nem tesszük a dolgunkat korrektül.

Itt, minden rajtunk múlik. Mindenekelőtt, ahogy látjuk a katasztrófákat megtörténni, le kell vonni a helyes következtetést. Ezek nem „véletlen események.” A természetben, minden kapcsolatban van egymással, és mindennek oka van.

Ha fejjel előre megyünk a természet ellenében, azáltal, hogy ellentétesek váltunk vele,ami soha nem történt meg korábban,  fel kell gyorsítani a korrekciónkat. Ahelyett, hogy ellentétesek legyünk, hasonlóvá kell válnunk hozzá, és azt kell tennünk, amit a Teremtő akar, hogy megtegyünk: el kell érnünk a harmóniát, a kapcsolatot köztünk, mintha egy ember lennénk egy szívvel, és el kell érnünk a testvéri szeretetet. Amikor elérjük ezt, az összes csapás elmúlik, és minden nemzet elkezdi támogatni Izraelt. A világ korrekciójának középpontjává válunk. Ha a világ gyűlöli Izraelt, az csak azért van, mert a kezünkben van a korrekció módszere, de nem elég gyorsan valósítottuk meg, és terjesztettük el a földön.

kn

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,167 seconds.