Dr. Michael Laitman

A Teremtő megőrzi majd mind az embert mind az állatot

A Természet nem lesz megmenthető a mi kísérleteinkkel, hogy megóvjuk, és javítsuk környezetünket. Csak a Reformáló Fény képes segíteni, mivel ez az az erő amely hiányzik ahhoz hogy kiegyensúlyozza az emberi lényt bennünk, és hogy azt ismét harmóniába helyezze a Természettel, mely Természetet úgy hívjuk, hogy Elokim, a Teremtő.

Ugyanaz az erő mely képes minket egyenlővé tenni a Teremtővel képes egyensúlyt létrehozni a kövületi, növényi és állati részek számára is bennünk. Mi akkor elkezdjük majd a természetet egy korrekt módon felhasználni, csakis abban a mértékben ami szükséges, mivel érezni fogjuk, hogy nincs szükségünk annál többre.

Az én állati testem úgy érzi majd magát, ahogy egy állatnak éreznie kell, és az ember bennem úgy érez majd ahogy az embernek kell éreznie. A bölcsek azt mondják: “Az embert és állatot, Te megörzöd ó Uram”. Ő menti meg mindkettőt nem én magam.

Én nem tudom milyen materiális cselekedetek jönnek később. Lehet hogy még több fát égetünk majd el, ki tudja? Nekünk csak engednünk kell, hogy a Reformáló Fény dolgozhasson, hogy azt eszközként felhasználjuk. Végül is az a Felső Szintről jön, és az hozhat egyensúlyt a természet összes rétege számára, azokat saját hasonlóságára elrendezve.

Ne próbáljuk mindezt elménkkel megítélni. Csak engedjük, hogy hogy a Felső Fény végezhesse munkáját, hívjuk azt magunkra, és kívánjuk hogy az működjön. Végül is honnan is tudnánk mi magunk hogyank kell a korrigált világnak kinéznie?

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,610 seconds.