Dr. Michael Laitman

Írj egy imát

Kérdés:

Amikor mi “együtt vagyunk egy levesben főzve” a csoporttal mi elkezdünk gyűlöletet érezni a barátok iránt. Hogyan alkalmazhatom a “spirituális elmét” ezen a bizonyos ponton annak érdekében, hogy a gyűlölet fölé emelkedhessek? Pontosan mit tehetünk?

Válaszom:

Te arra vágysz hogy megoldást találj a problémára azon a szinten ahol vagy, és nem érted meg, hogy a probléma annak érdekében jelent meg, hogy téged egy másik helyre vonzzon. Meg akarod oldani a problémát vagy meg akarsz attól szabadulni? Magunkat egy másik helyre kell áttelepítsük amíg ismét fel nem fedezzük a gyűlöletet és elutasítást, és aztán el kell mozduljunk arról a pontról is.

Végül annak érdekében, hogy megszabaduljunk a gyűlölettől korrigálnunk kell kölcsönös kapcsolatunkat minden egyes alkalommal. Néha ez megtörténhet egy közös étkezés, közös cselekedet, némi művi változtatás és máskor pedig közös tanulás által vagy esetleg az idő oldja meg a problémát.

Azonban a legbiztosabb és megbízhatóbb eszköz az ima. Amikor mi az inspiráció állapotában vagyunk, amikor gyűlöletet érzünk, és ugyanakkor megértjük, hogy a gyűlölet fölé kell emelkedjünk, próbáljunk meg imát írni, és engedjük meg a csoportnak, hogy azt minden nap egység cselekedet formájában elolvassa. Működni fog.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,114 seconds.