Dr. Michael Laitman

Semmi sem könnyebb!

Kérdés:

Amennyiben a lelkek képesek egyesülni a Teremtő megjelenik kölcsönös kapcsolatukon belül. Ki hozza létre ezt a kapcsolatot, mi magunk, vagy a Fény?

Válaszom:

Mi nem teszünk, hozunk létre semmit sem. Minden teljesen és kizárólag a Fény által történik. Az (a Fény) törte össze a vágyakat (Kelim) és annak kell azokat helyrehoznia. Nekünk csak ki kell fejezzük hajlandóságunkat, hogy MAN-t (Mayin Nukvin, női vízek) emelünk, és azt kérjük a Fénytől, hogy korrigálja törött kapcslatainkat, és jelenjen meg közöttünk, töltsön meg minket. És akkor a Fény mindent elvégez ami szükséges.

Nekünk semmi másra nincs szükségünk csak a kérelemre, mint egy kisbaba, mely állandóan sír és követel. Ez a mi teljes munkánk. Semmi könnyebb nincs ennél, csak követeljünk, könyörögjünk, sírjunk! Kötelezzük a Fényt a reakcióra!

Ez az amit úgy nevezünk: “A fiaim legyőztek engem”. Mi nyomást helyezünk Rá, követelünk Tőle, és ez az amit Ő elvár tőlünk. Ez az ahogy a teljes rendszer működik: Az csakis egy kérést, követelést vár alulról, mivel az egyetlen dolog melyre a Bina (Felső Anya) vágyik az, hogy “megetethesse” a lelkeket, megtölthesse őket Fénnyel.

hzs

Szólj hozzá

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

65 queries in 0,661 seconds.